Pubg Mobile Oyunculara Oynama Süre Limiti Koyacak


Merhaba dostlarım , bugünkü konumuz neredeyse çoğu genç insanın bildiği ve severek oynadığı bir oyun olan "PlayerUnknown's Battlegrounds" yani Pubg .
Geçtiğimiz senelerde bilgisayar versiyonu çıkan ayrıca ücretli olan bu oyun tüm oyun sever insanları kalbinden vurmuştu . Oyunun bu denli büyük kitlelere ulaşması ile birlikte oyunun telefon sürümünü piyasaya sürerek oyunu milyonlara tanıttılar . Oyun insanlarda bağımlılık etkisi yapıyor oynayan insanlar daha fazla oynayama ve vakit harcamaya başlıyordu. Bunun üzerine Pubg bazı ülkelerde oynanması yasaklanmıştı. Yasaklanma haberlerini duyan Pubg Mobile yapımcısı olan " Tencent Games" adlı şirket bu duruma bir çözüm bulmak için adım attı. Birkaç gün önce piyasaya sürülen yeni bir uygulama ile oyun , kullanıcılara günlük bir limit koyuyor . 


Birkaç gün öncesinde Hindistan'da oyuna yasak getirilmiş ve bu uyarılara uymayan 16 kişi gözaltına alınmıştı.Yaşanan bunca olayın ardından yapımcı şirket olan " Tencent Games" , oyunu altı saatten daha fazla oynayan oyuncuların hesapları geçici olarak askıya alınıyor. Altı saat oynadığınız zaman size bir bildirim geliyor. Fakat bu altı saatlik zaman dilimi bölgesel olarak ya da oyunculara göre değişiklik gösterebiliyor. Bazı oyunculara limit iki saatken bazı oyunculara dört saat bile olabiliyor.Şu anlık tüm bölgelerde yürürlüğe geçmeyen bu uygulama yakın zamanda daha yaygın bir hale gelmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.