Adsense Uyumlu Blog Sitesi Kurmak




Adsense Uyumlu Blog Sitesi Kurmak

Öncelikle merhaba dostlarım bugün yazımızda Adsense uyumlu bir blog sayfası kurmak için önemli olan ayrıntıları anlatacağız.Öncelikle blogger'a kayıt olup kendinize bir alan adı seçtiyseniz başlayalım.
Öncelikle Instagram'da keşfete çıkmak oldukça önemli bir husustur. Eğer bir Instagram sayfanız varsa keşfete çıkmak büyük bir nimettir.Paylaştığınız gönderi keşfete çıktığında hesabınız için oldukça güzel istatistikler çıkar . Gönderileriniz daha çok beğeni alır , daha fazla izlenir ve insanlar sizi veya sayfanızı takip eder.

1.Tema

Adsense alma konusunda sitenizin teması çok önemlidir ayrıca kullanıcılar için de . Göze hoş gelen temalar kullanıcılar dikkatini çeker ayrıca siteyi daha kolay kullanmasını sağlar. Tema seçerken hızlı bir tema olmasına dikkat edin. Gereksiz eklentileri olmayan , reklam alanları olan ve bolca kategori ekleyebileceğiniz hızlı bir tema seçin. Tema tamamen Türkçe olmalıdır.

2.Blogunuzun İçeriği

Blog sayfanızda Google Adsense Politikalarına uymayan içerikler olmamalıdır. Blogunuz sizin yazarken keyif alacağınız , ilgilendiğiniz konular olması çok daha faydalı olacaktır.

3.Gerekli Sayfalar

Blogunuzda Olması gereken alt sayfalar vardır. Bunlar çok önemli bir yer kaplar . a1) Hakkımda Sayfası : Blogunuzda hakkımda sayfası kesinlikle olmalıdır. Bu hem kullanıcıların sizin hakkınızda bilgisi olması hemde Adsense açısından çok çok önemli bir sayfadır. a2) İletişim Sayfası: Blogunuzda iletişim sayfası da en önemli hususlardan bir tanesidir. Bir iletişim sayfası oluşturun ve bu sayfaya isterseniz mail,instagram,facebook sayfalarınızın adreslerini belirtebilir isterseniz bir iletişim formu ekleyebilirsiniz. a3) Gizlilik Politikası : Sitenizde bir gizlilik politikası sayfası her zaman olsun. Bu yine Adsense için önemli hususlardan bir tanesidir.

 

4.Özgün İçerik

Sayfanızda yazacağınız yazılar , makaleler kesinlikle özgün içerikler olmalıdır. Eğer başka sitelerden , sayfalardan makaleleri kopyala yapıştır yapacak olursanız isterseniz bir milyon tane makale , yazı paylaşın Adsense sizi reddedecektir. Yazılarınızı kendi fikir ve düşünceleriniz ve araştırarak yazın. Yazdığınız İçerikler en az 200 kelime olsun. Makalenizin özgünlüğünü kontrol etmek isterseniz aşağıda belirteceğim siteden bakabilirsiniz. 

5.Makale Sayısı

Adsense'ye başvurmadan önce makale sayınızın ne kadar çok olduğuna bakın. Onay Alabilmek için en az 10 adet tamamen özgün içerikli yazı paylaşmanızı öneririm.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.