Link Kısaltarak İnternetten Kazanç Elde Etme


Merhabalar dostlarım , bugünkü yazımızda sizlere internetten kazanç elde edebileceğiniz bir yöntemi anlatacağız. Bu yazımızda  işleyeceğimiz konu olan link kısaltarak gelir elde etme yüksek bütçelere çıkarmasa da öğrenciler için ufak bir ek gelir olarak belirtebiliriz. 
Eğer internet ortamında az çok dolaşıyorsanız link kısaltma sitelerini veya kısa linkleri illa bir şekilde görmüş veya duymuşsunuzdur.  Birçok insan paylaştığı videoları veya dosyaları sosyal mecralarda paylaşırken kısa link olarak paylaşır. Siz o linklere girip reklamı atlarsanız karşı taraf para kazanmış olur .  Kazanacağı miktar link kısaltma sitesinin verdiği CPM oranına göre değişiklik gösterir. 



Peki CPM Ne Demek ? 

CPM , sizin kısalttığınız linklere 1000 kişinin girmesi ile alacağınız miktardır. Sizlere bugün tanıtacağım link kısaltma sitesi size ortalama 1000 tıklanma başına 15 TL gibi bir ücret verir.

İsterseniz size sistemin nasıl çalıştığı hakkında biraz bilgi verelim . Öncelikle link kısaltma siteleri şirketlerden , markalardan reklamlar alırlar. Siz link kısalttığınızda size reklamlı bir sayfa veririlir. Karşı taraf sizin reklamlı linkinize girip reklamı geç butonuna bastığında sizin hesabınıza bakiye eklenir. Eğer karşı taraf sizin reklamlı linkinize girip reklamı geç butonuna basmaz ve çıkarsa size kazanç sağlamaz. 
Yüksek kazançlar elde etmek istiyorsanız eğer bir youtube kanalınız varsa paylaştığınız dosyaları reklamlı olarak paylaşabilirsiniz veya belirli facebook gruplarında paylaşımlar yapabilirsiniz. Siteden paranızı çekmeniz için minimum 20.00 TL bakiyeniz olması gerekir fakat 20 TL ile sadece "Papara" ile paranızı alabilirsiniz. Diğer servisler aracılığı ile paranızı çekmek isterseniz Bitcoin için verilen alt limit 250 TL , İninal kart için verilen alt limit 30 TL ve Webmoney ile para çekebilmeniz için verilen alt limit 30 TL olarak belirlenmiştir.

Sistemin ekstra bir kaç özelliği daha mevcuttur. Bunlardan bir tanesi referans özelliğidir. Referans özelliği sayesinde siniz vereceğiniz link ile kayıt olan insanların kazandığı paradan bir kısmı size de eklenecektir. Ayrıca sistemde bulunan Site script ve geliştirici api gibi özellikler ile internet sitelerinizde de kazanç elde edebilirsiniz. 

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.