İnstagram Konuya Göre Hashtag Kullanımı



Merhaba değerli arkadaşlar bugünkü yazımda sizlere Instagram'da paylaştığınız gönderilerin altına ekleyeceğimiz etiketler yani #hashtag seçimini ele alacağız.Öncelikle size etiket kullanımının ne kadar önemli bir konu olduğunu anlatalım.
Günümüzde sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Twitter ile hayatımıza giren #HASHTAG kullanımı ilerleyen zamanlarda da İnstagram'da önemli bir yere sahip olmuştur. Etiketler paylaşımlarınızı ayrıştırmak için bir yoldur.
İnstagram'da gönderi paylaştığınız zaman sadece ana sayfa üzerinden sizi takip eden insanlar görebilir fakat hesabınız gizli bir hesap değil ise paylaşımlarınızın altına koyduğunuz etiketler sayesinde bu konu ile ilgili bir şeyler arayan insanlar da sizin gönderilerinizi görebilirler ve bu sayede paylaşımlarınız daha fazla etkileşim alır ve keşfete çıkma ihtimali yükselir . Örneğin siz İstanbul'da bir manzara fotoğrafı çektiniz , bu gönderinin etiketlerine "#istanbul ,#manzara , #istanbul manzara, #doğa , #köprü" tarzında etiketler eklerseniz eklerseniz İstanbul hakkında fotoğraflar arayan insanlar sizin paylaşımınızı daha rahat görebilirler. Etiketler ile daha fazla etkileşim çekerek daha fazla takipçi , beğeni , profil ziyareti gibi oranlara sahip olursunuz.


Şimdi size sunacağımız site paylaşımlarınıza uygun etiket seçimini seçmenizi sağlayacaktır. Sitenin kullanımı çok basit şekildedir. Siteye girdiğinizde üst kısma paylaşımın konusunu yazıp arama butonuna tıkladığınızda gönderinize uygun etiketler önünüze çıkacaktır.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.